Creamos  webs apps e-learning desde 2006.
 

QuoVasys néixer el 2006 amb l'objectiu de crear un nou model de negoci capaç d'oferir preus competitius sense oblidar la qualitat, I la excelencia en la relació amb els clients basats en l'experiència de l'equip, la transparència i una integració completa amb els objectius i els processos de clients.

Per arribar a aquest model ens unim a gerents i consultors free-lance a Espanya, I amb un partner a Europa de l'Est amb seu a Romania (Softescu SRL). D’aquesta manera la gestió de projectes i l'anàlisi funcional es troba a Barcelona, ​​I el desenvolupament software a Romania.

Durant tot l'any 2007 fins a Setembre de 2008, el 90% de la força de Quo Vasys es trobava integrada dins de l'estructura de P.A.U. education composant la gestió tecnològica (com CTO) i el desenvolupament de tots els projectes d'aquesta empresa.

En l'actualitat estem treballant mitjançant acords amb diverses empreses (Softescu, Media Millenium 2002, The Main Room, Atos Origin, Interbyte, Techno Trends, OpenTrends) per a donar-nos més capacitat per a desenvolupar els projectes en curs.